Menü Schließen

Crypto-strateg, der så Bitcoin-tilbageførsel kommende problemer Brutal BTC-prisforudsigelse

En populær kryptoanalytiker, der kaldte Bitcoins nylige fald fra $ 12.000 til $ 10.000, advarer kommende handlende og „buy-the-dip“ -entusiaster om, at Bitcoins pris sandsynligvis vil falde ned fra en klippe på kort sigt.

Den anonyme analytiker kendt i branchen som Crypto Whale fortæller sine 33.000 Twitter-tilhængere, at der er en stærk chance for, at Bitcoin (BTC) mister 60% af sin værdi

Da Bitcoin Billionaire og aktier langsomt springer gennem deres magiske supportlinjer i løbet af de næste par måneder, vil det almindelige ordsprog være at ‚købe dip‘. Zoome ud. Du køber ikke noget ‚dip‘ heroppe. Du køber stadig til en præmie på 300% fra laveste marts.

Den erhvervsdrivende siger, at BTC sandsynligvis trækker sig tilbage til under $ 4.000 og ryster svage hænder ud, inden han rydder en langsigtet vej til heltidens højder.

Som jeg har nævnt før, er der en større chance for, at vi besøger under $ 4.000, inden vi når ATH’er. Du skal have ekstra penge på sidelinjen, bare hvis det er tilfældet. Jeg forudsiger også, at dollaren vil komme godt tilbage på kort sigt, da investorer flygter tilbage til det (for nu ). ”

Crypto Whale siger, at regler kan have en lammende kortvarig indvirkning på kryptopriserne og hævder, at præsident Donald Trumps opsigelse af Bitcoin alene på Twitter sidste år sænkede prisen fra $ 13.500 til $ 3.500 over otte måneder

Andre Twitter-brugere siger imidlertid, at det er et vildledende argument, idet de bemærker, at Bitcoin allerede begyndte at komme ned i pris, før Trump tweetede om det. De påpeger også, at størstedelen af ​​Bitcoins tab kom i forbindelse med det pandemirelaterede aktiemarkedsspring i marts.

Crypto Whale mener ikke desto mindre, at regler vil være gode for kryptoindustrien på lang sigt, men vil “ ødelægge “ Bitcoin og altcoins på kort sigt.

Analytikeren er også åbenlyst baisse på de fleste decentrale finansieringsprojekter (DeFi). Han siger, at handlende er nødt til at gøre ekstrem omhu og advarer „folk vil købe noget, så længe de er lovet astronomiske afkast.“